Nieuw werk – Een ode aan het begin

Nieuw werk – Een ode aan het begin

28 juli, 2014

Naast een heel tof creatief communicatiebureau zijn we ook lid van Scouting Axel. Hier is het allemaal begonnen. De Flierefluiters waren toen nog gewoon 2 scouts die een website voor hun vereniging gingen maken. Nu, 4 jaar later brengen we een ode aan onze eerste opdracht. Even schaamteloos strekken wij zelf onze vleugels om jullie bij te praten over ons laatste werk.

283028172 koffiebonen en 2 kratten pils later presenteren we een website zoals Scouting Axel is.. voor iedereen. De website werkt nu intuïtiever dan ooit. Zowel voor u, de leiding en de kinderen. Naast het ontwerp, waarmee we menig vereniging de ogen uitsteken, zijn er ook structureel punten verbeterd.

We hebben een kleine 100 andere dingen geperfectioneerd zoals agenda’stwitteraccountsvindbaarheid op googleverhuursysteemfotopagina’s en de volledige look & feel. Het is natuurlijk mogelijk om dit allemaal woord voor woord uit te leggen. Maar onnodig want je kunt het gewoon zelf beleven. Bekijk het project in ons portfolio of gewoon op de website zelf.